Massage som botar smärtan innan utlandsresan

oktober 11, 2022
av admin
  • I samarbete med massagestockholm.se (2)

Att resa är underbart och alla önskar sig väl en välbehövlig semester då och då. Vad man inte vill ha när man åker iväg är smärta eller krämpor som kan förstöra den underbara upplevelsen av ens utlandsresa. Detta kan avhjälpas med en skön massage på en salong. Det kanske är den bästa lösningen för dig som har ont någonstans eftersom att massage har stor positiv inverkan på kroppens alla muskler och inre organ.

Diplomerad profession

Det är viktigt med diplomerade massörer som har bred erfarenhet och kunnighet om kroppens rörelseorgan och som kan erbjuda specifika lösningar beroende på vem som ska behandlas. Alla individer är olika skapta och det finns aldrig en färdig mall och en bra massage-salong är bra på att lyssna in kunder och göra en individuell bedömning huruvida massagen ska utformas.

Kroppens gensvar av massage

När kroppen har ont eller får dras med krämpor dagligen eller i perioder blir både immunförsvar och kroppens motståndskraft nedsatt. Att då inte kunna få njuta av livet och dessutom en resa utomlands är inget man önskar eller behöver. Massage tar bort detta så att du kan få den resan du önskar.

Massage ökar blodcirkulationen och får kroppens alla inre organ att må bättre. Orken och det ökade välbefinnandet som en kropp får i samband med massage kan inte kompenseras med läkemedel eller vitamintillskott. Kroppen är unik och genom att ge massage på kroppens utsida kommer även insidan att må så mycket bättre.

Massage innan resa

Ska man dessutom resa en längre sträcka på ett trångt flyg och behöva sitta i en och samma ställning blir det nästan ohållbart outhärdligt om man redan innan har krämpor i kroppen eller påtaglig smärta i någon del av den. Därför är just massage det absolut rätta för att lindra och bota detta. Medicinering i form av smärtstillande regelbundet kan på sikt skada kroppen ännu mer. Tar man sikte på att mjuka upp kroppen med massage kan även stelhet förebyggas i muskler och man får ett mer välbefinnande. Huvudvärk och smärta i andra delar av kroppen än där den faktiska smärtan sitter är också en orsak till varför massage kan behövas. Kroppen är vårt mest fantastiska egna maskin där andra delar tar över för att kompensera en smärta som sitter i en specifik del men kan då även leda till att smärtan ökar eller sätter sig på helt andra delar av kroppen. Massage gör att detta helt kan undvikas. Dessutom är massage en lyxig variant av friskvård i alla bemärkelser och det finns inget att förlora i att få massage.

Mår din kropp bra kommer din resa bli fantastisk.

Skriv en kommentar eller tipsa oss om något