Maten i Torrevieja är fantastiskt omväxlande med ett utmärkt urval av internationella kök, välj mellan italienskt, franskt, tyskt, kinesiskt, indiskt, koreanskt, Skandinaviskt, serbiskt, kroatiskt, mexikanskt etc. Finns också självfallet en hel del riktigt spanska restauranger som serverar förutom typisk spansk mat också specialitén Caldero, som består av olika fisksorter, ris och juice av fisk. Denna fantastiskt goda och nyttiga rätt kan man äta lite varstans i Torrevieja.

Caldero

Andra typiska maträtter från denna region i Spanien, är främst andra typer av fisk- och skaldjursrätter med ris med färsk ansjovis, kokt torsk, röd braxen, makrill, rocka och andra fisksorter som tillagas på lite olika och speciella sätt beroende på vilken restaurang man besöker. Ett litet urval restauranger som är värda ett besök presenteras nedan, har ni fler tips om bra restauranger maila oss gärna då på [email protected]

Chell Restarante Steak House

Väldigt trevlig personal. Kök: Internationellt  Adress: Villa Martin

El Meson de la Costa

Fantastisk hemtrevlig känsla. Kök: Spanskt  Adress: Calle Ramon y Cajal 23

 El Muelle

Perfekt läge och underbar mat. Kök: Spanskt Paseo Juan Aparico Adress: Paseo Juan Aparico

Campoamor Golf Club

Bra tapas och snabb service! Kök: Spanskt /Internationellt Adress: Campoamor Golf Klubb

Briscas del Mar

Goda fiskrätter och härlig miljö! Kök: Fisk och skaldjur Adress: Paseo Vista Alegre 10

Casa Vasa

Skandinavisk familjevänlig restaurang med internationell meny. Har även en nyöppnad minigolfbana på taket. Kök: Svenskt / Internationellt. För Adress: Se hemsida www.casavasa.com

Cooper Chimney

Spännande och stark indisk mat. Kök: Indiskt  Adress: Aguas Nuevas Centro Comercial numero 8

 El Cardinal

God mat och trevlig service precis vid vattnet. Kök: Internationellt  Adress: Playa del Acequion

Billgaste och bästa flygen till Torrevieja

För den som skall flyga till Torrevieja kan vi rekommendera den helt kostnadsfria jämförelsetjänsten Momondo.se. Där kan du snabbt och enkelt få upp en lista med olika flyg och avgångar till Torrevieja.
Hemsidan/tjänsten hjälper dig att hitta de billigaste, snabbaste och bästa alternativen när du skall flyga.
Du förbinder dig inte till något när du fyller i dina uppgifter och jämförelsetjänsten är helt gratis.

Boende och hotell

För att hitta de bästa och mest prisvärda hotellen Torrevieja kan du använda den kostnadsfria hemsidan Hotels.com. Hemsidan är på svenska och den listar alla hotell med bilder och tydlig information. Recensionerna från tidigare gäster är guld värda. De ger dig opartiska omdömen kring hur det är att bo på hotellet. Du förbinder dig inte till något när du använder Hotels.com och det är helt gratis att jämföra de olika hotellen.


Skriv en kommentar eller tipsa oss om något