Gläns med ett vitt leende på semestern

september 30, 2021
av admin
  • Tänder

Är det inte otroligt hur enkelt det är att skaffa sig ett vitt vackert och blixtrande leende? Det är så enkelt att alla nu kan ha det, närsomhelst! Det spelar ingen roll var du befinner dig, du kan hur lätt som helst ”bättra på” ditt leende. Visst låter det otroligt – hur gör man?

Den magiska tandblekningspennan

Använd den lilla pennan som du kan ha i fickan, i handväskan eller rent av i plånboken! En tandblekningspenna är praktisk på alla vis, och framförallt kan du ta med den på utlandsresan och skapa ditt vackra vita leende på plats. Pennans innehåll består av blekgelen och har en pensel i toppen. Du trycker ut gelen och penslar direkt på tänderna. När gelen stelnar bleker den dina tänder och gör dem vitare. Vila munnen i 30 minuter innan du sköljer den. Upprepa denna procedur morgon och kväll under två veckor. Det finns mer information om tandblekningspennor på tandblekningsfakta.se

Tar bort missfärgningar snabbt

Det är bra att planera. Eftersom det tar två veckor att skaffa sig det perfekta strand-leendet börjar du förstås med att använda tandblekningspennan i god tid – eller ta med dig pennan på resan. Mer praktisk tandblekningsmetod finns inte. Pennan i fickan – och res iväg!

Det går smidigt när man använder tandblekningspenna – det bästa resultatet löpande får man förstås genom återkommande användning. Ibland kan man behöva underhålla resultatet och kan behöva återupprepa behandlingen efter en tid, precis som med all tandblekning. Om du är osäker på vad som passar dig är ett tips att fråga din tandläkare. Det finns bra och säkra pennor som exempelvis White One som är den mest sålda pennan i Skandinavien med 11 år på nacken. Den innehåller sodium bikarbonat som tar bort missfärgningar och skadar inte emaljen. Det finns många bra modeller av tandblekningspennor att köpa, men det är förstås fördelaktigt att välja en som har funnits på marknaden under längre tid.

Skriv en kommentar eller tipsa oss om något