Cogesa Expats

oktober 21, 2020
av admin
  • Namnlös design (39)

År 2006 började Cogesa Expats erbjuda försäkringar för svenskarna i Spanien. De vet hur svårt det är att hitta rätt försäkring när man bor i ett nytt land och därför grundades vår avdelning för utlandsboende i Spanien.

På Cogesa Expats täcker de hela Spanien men främst svenskarna som bor på Torrevieja och närliggande städer och byar på Costa Blanca och Alicante men också på Costa del Sol, Costa Brava,  Barcelona, Malaga, Kanarieöarna och Balearerna.

När du tar kontakt med oss kommer de guida dig genom försäkringsvillkor och premier, fördelar och nackdelar så du kan hitta rätt försäkring som passar just dina behov. På Cogesa Expats erbjuder de en kundtjänst som hjälper dig på ditt eget språk.

de känner marknaden och kan därför erbjuda konkurrenskraftiga priser och rabatter vilket gör att du får billigare försäkringar.

Kolla gärna vårt service utbud som inkluderar bl.a.:

  • Hemförsäkringar (även mot naturkatastrofer), uthyrningsförsäkring samt försäkringar för byggnader och bostadsrätttsföreningar. de hjälper även till med skadeanmälan.

  • Bilförsäkringar och försäkringar för andra fordon som motorcyklar, skåpbilar eller husvagnar. Även båtförsäkringar.

  • Privat sjukförsäkring, tandvårdsförsäkring och olycksfallsförsäkring.

  • Professionell ansvarsförsäkring eller juridiskt ombudsförsäkring

de ser fram emot att hjälpa dig att hitta det bästa erbjudandet på den spanska marknaden, utan någon förpliktelse från din sida.

Be gärna om en kostnadsfri offert. Du kan fylla i formuläret på vår sajt eller majla / ringa oss  på ([email protected] / +34 933 424 896)

Skriv en kommentar eller tipsa oss om något