Fotboll och resor

september 18, 2019
av admin
  • the-ball-488714_960_720

(Samarbete med Olkaexpress.se)

Älskar du också fotboll? Premier League är den högsta engelska ligan där de engelska topplagen möts i en serie och gör upp med varandra. De plockar poäng och hamnar i en poängranking där det gäller att ha så mycket poäng som möjligt. Englands 20 bästa lag hamnar i ligan och den pågår från augusti till maj. En vinst ger tre poäng, oavgjort ger en poäng och en förlust ger inte några poäng alls. Varje klubb spelar två matcher mot varje annat lag, en på hemmaplan och en på bortaplan. I slutet av säsongen kröns den klubb med flest poäng till mästare.

Upplev äventyret på plats

Det är många som följer den engelska fotbollen, och matcherna streamas på internet och visas även på TV runt om i världen, men det är ju det allra bästa att uppleva matcherna på plats, helst på favoritlagets hemmaarena.
För det ultimata fotbollsäventyret, se till att skaffa dina Premier League biljetter så snart som möjligt för att inte gå miste om matchen du vill se. Samla ihop dina fotbollsvänner och boka in en resa till England med fotboll, boende och mat för ett riktigt roligt äventyr och en chans att se favoritlaget vinna matchen. Upplev stämningen, sorlet, publik och supporters, det underbara ljudet av ett skott som går i mål eller de otroligt spännande minuterna innan slutsignalen. Det räcker inte med att se fotboll, det måste höras och kännas också. Du behöver använda alla dina sinnen. Tänk dig den spända tystnaden före en viktig straffspark, ljudet när foten träffar bollen och sorlet som blir när tusentals människor försöker vara tysta… Det kan inte beskrivas i ord, det måste upplevas på plats.

Efter matchen har du och dina vänner en trevlig pubkväll, äter och dricker gott och spenderar kanske en extra dag eller två för att njuta mer av det vackra England och kanske besöka någon sevärdhet medan ni ändå är där. Det blir ett fint minne det.

Skriv en kommentar eller tipsa oss om något